19 Ağustos 2011 Cuma

Susuyorlar, acıkıyorlar SÖYLEYEMİYORLAR :(

Bu tatlı çocuk, dün kızımı önkayıt yaptırmak için gittiğimiz Çanakkale Güzel Sanatlar Lisesinden dönerken konakladığımız cafede hiç sorgusuz gelip masamızı şereflendirdi ve çantamın üzerine kuruldu. Kedilerin ve köpeklerin hayvanları sevenleri taaaa uzaktan tanımak gibi (gönül gözlerinin açık olması) bir öngörüleri var. Alıp getirecektik o kadar sevimliydi ki ama cafenin kedisiymiş kardeşleri de varmış biz görmedik. Çok sevildiğini görünce içimiz rahatladı kocayla. Ne güzel böyle işletmeler çok çok çoğalır inşallah. Bazı yerlerde garsonların kovalamasına sinir oluyorum. Ve bir daha asla asla gitmiyoruz oraya.

Hava gerçekten dayanılmaz sıcak. Lütfen onlar için kapımızın önüne 1 kap mama, 1 kap su koyalım ve her gün değiştirelim lütfen. Kuşlar da gelip içebilsin, fazla derin olmasın çünkü yavru kediler ve kuşlar içine düşebilir. Tüm hayvan dostlarına sevgilerrrr. :))

4 yorum:

  1. anacım evdekiler yetmiyomu sen hala sağdan soldan kedi topluyon:)))

    YanıtlaSil
  2. canımmm Rabbim senden razı olsun patili dostlar kendi içlerinde seni kesin süperanne ilan etmiştir. yazılarını eksiksiz okudum duygulandım ,sevindim tanışmak güzeldi.
    Ekledim sizi dostlar arasına sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Gülenay dayanamıyorum ki ne yapayım onların aç ve susuz kalma zarar görme riski beni uykusuz bırakıyor en iyisi getireyim gözümün önünde olsunlar diyorum. Ayvacığa gidip uyuz ilacı verdim geçen gün görmüştüm o çocuğu ama yanımda ilacım yoktu ertesi gün tekrar gittim desem herhalde ne demek istediğimi anlarsın.
    Örgü çantam ben sizi oldukça uzun bir süredir takip ediyorum tanışmak için kısmet bugüneymiş laf aramızda bende örüyorum bişeyler :) fırsat oldukça paylaşırım sevgiler Elif

    YanıtlaSil
  4. geçen benim itinayla mahalleye yerleştirdiğim kapların akşam üstü çocuklar tarafından kum oynama aracı olarak kullanıldığını görmek öyle acıttıki içimi. annelerin duyarlılığı(!) çocukları da etkilemiş olsa gerek...

    YanıtlaSil