26 Ağustos 2011 Cuma

BAYRAM TATİLİ













Dini ve milli bayramlarımız insanlarımız için çok önemlidir. Bu günlerde her canlının sevilmeye, hatırlanmaya ihtiyacı vardır.

Bakımevlerinde kalan kedi, köpek gibi canlıların da beslenmeye, suya ihtiyacı oldugu unutulmamalıdır.


Hayvansever vatandaşlarımıza da Ramazan Bayramı süresince fırsat buldukları zaman içinde belde, ilçe ve illerindeki barınakları ziyaret etmelerini öneriyoruz.


Her bayramda, Türkiye'deki bakım evlerinin yüzde 98'inde nöbetçi personel olmadığı için kedi ve köpekler günlerce aç, susuz bırakılıyorlar.


Tatilde kimseye ulaşmak mümkün olmuyor. Aç susuz hayvanlar karşısında çaresiz kalıyoruz.'


BASININ DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR

EVET, KiMLER BAYRAMDA TEL KAFESLER ARKASINDAKİ HAPİS CANLARA ZİYARETE GİDECEK? 


Bu yazıyı mail kutuma geldiği gibi yayınladım. Ancak belirtmek istediğim bir konu var. Ben barınak denen bu ilkel ve ne idüğü belirsiz kuruma kesinlikle ve kesinlikle karşıyım sevgili komşularım. Oralar barınak falan değil ölüm kamplarıdır. Hapisanedir. Üstelik hiç suçu olmayan meleklerin tıkıldığı bir hapisane. Hasta ve bebekler bakılsın sonra alındıkları yere bırakılsın diye başlar ve her önümüze geleni alıp tıktığımız bir yere dönüşür kimse ilgilenmez açlık, susuzluk ve hastalıktan perişan olurlar. Uzun yıllar barınakta gönüllü çalışmış biri olarak bu iş her iki taraf içinde çok kötü koşullarda devam eder. Neyse o zaman neden paylaştın diyebilirsiniz. Var olan bi yeri yok sayamayacağım için paylaştım benim karşı olmam sonucu değiştirmiyor nede olsa.........

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder